top of page
jpeg-optimizer_DSCF4804 copy.jpg
op_equipment-laboratory-fertilization-ivf-microscope-reproductive-medicine-clinic-fertiliz

Tüp Bebek Tedavi Süreci Nasıl Geçer?

Bebeklerimiz

Bizimle
İletişime Geçin

Bizlere iletişim formumuzdan ulaşarak hızlıca yanıt alabilirsiniz. En kısa zamanda sizlere ulaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

Videolar

Hasta Görüşleri

Esra Kaptan Aldemir

"Hayatımda tanıdığım

en mükemmel doktor."

Serda Karabaş Turhan

"O çok iyi bir doktor. Ben ve arkadaşlarım da çok memnunduk. Giresun Bulancak Devlet Hastanesi'nde doktorluk yaptı. Benim kızım şimdi 14 yaşında, adı Hilal. Ellerinizden öper hocam. Saygılar. Allah siz değerli doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah."

Serpil Asar

"Mükemmel bir kişiliğe sahip ve işinde başarılı bir hocamızdır."

Ayşe Ela Irem Gülsün

"İşini mükemmel yapan bir doktor. Şu an Serkan Bey sayesinde çok şükür iki tane minik prensesim var. O kadar pozitif bir doktor ki, herkese tavsiye ederim."

Sevi Kilich

"Başarılı tedavilerine bizzat şahidim. Bulgar hastalarımızı ekipçe tedavi ederek, bebeklerini kucağına almalarını beklemekteyiz. Tüm Bulgar hastalarımın teşekkür sevinçleri ile kalben Dr. Serkan Oral'nın samimi, dürüst ve güvenilir tedavileri nedeniyle bebek sahibi olmak yolunda olan herkese tavsiye ederiz ve şimdiden başarılı tedaviler dileriz. Yıllardır bebek özlemi ile yaşayan tüm bekleyenlere canı gönülden hekimimizi tavsiye eder ve tekrar tekrar başarılar dilerim."

Gülender Yıldırım Çelebi

Mükemmel bir doktor...

Allah razı olsun.

Blog Yazılarımız

bottom of page